Vuokraa viihtyisä mökki Ylläkseltä

Luksusmökki Villa Kiruna hemmottelee Ylläksellä

Villa Kiruna on vuonna 2015 valmistunut moderni luksusmökki Ylläsjärven Palovaarassa, lähellä Hiihtokeskus Iso Yllästä. Tyylikkäästi sisustettu ja kattavasti varustettu vuokramökki tarjoaa tunnelmalliset tilat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Laskettele ja hiihdä upeissa maisemissa, rentoudu ruska-aikaan tai nauti valoisista kesäöistä – Ylläs yllättää ympäri vuoden!

Kaikki lähellä

Ladut

0.2 km

Rinteet

3 km

Skibussipysäkki

0.1 km

Järvi

2.5 km

Kauppa

2.5 km

Ravintola

0.2 km

Moderni majoitus kutsuu viihtymään

Villa Kirunassa kauniit puupinnat yhdistyvät tunnelmalliseen valaistukseen sekä moderniin varusteluun. Tilava olohuone tupakeittiöineen, virkistävät sauna- ja pesutilat sekä monipuoliset makuutilat parvea unohtamatta luovat näyttävät puitteet onnistuneelle lomamatkalle. Autopaikka, suksienhuoltohuone sekä terassi viimeistelevät viihtyisän kokonaisuuden.

Tutustu mökkiin »

Ylläs on täynnä Lapin lumoa

Monipuolinen Ylläs edustaa Lapin kauneinta luontoa. Villa Kirunasta on esteetön näkymä tunturiin ja mökin läheltä löytyvät niin Yllästunturin laskettelukeskus, murtomaahiihtoladut, lumoava Ylläsjärvi kuin kattava valikoima palveluita ravintoloista kauppoihin – yöelämää unohtamatta. Luontoretket, urheiluaktiviteetit sekä monipuoliset tapahtumat tarjoavat ainutlaatuisia elämyksiä niin lapsiperheille, ystäväporukoille kuin yritysten virkistystarpeisiin.

Siirry varauskalenteriin »